SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrotts-Orden

En hälsning från vår stipendiat Naemi Johansson
2020-12-01 10:42
Naemi Johansson Svensk mästare 2020 i Sparring. Privat foto
Hej!

Jag tänkte på er alla inom Idrotts-Orden då det nu är lite drygt ett år sedan jag blev stolt stipendiat och fick träffa er vid ceremonin i Ordenshuset. Jag antar att ni inom Idrotts-Orden har haft samma problem som övrigt föreningsliv med att bedriva ordinarie verksamhet. För mig har corona inneburit att både EM i Bratislava, Slovakien och World-Cup i Slovenien blivit inställda. Dock blev det en lugnare period i smittspridningen tidigare i höst och förbundet kunde därför genomföra Svenska mästerskapen på plats i Skövde i oktober. Jag tog guld och blev därmed fortsatt svensk mästarinna.

 

Jag ville med detta mail bara på enklaste vis berätta för er att jag tog guld i grenen Sparring så att ni vet att ni gjorde ett bra val :-)

Du får gärna meddela era trevliga medlemmar genom er hemsida eller om ni har något medlemsbrev som ni skickar ut. Det kan säkert glädja många att höra att vissa saker fortsatt fungerar även om det är en besvärlig tid just nu som vi alla får gå igenom. 

 

Med vänliga hälsningar

Naemi Johansson//Stipendiat 2019


Nyhetsarkiv
Idrotts-Orden2020-11-27 18:00
Från GP 19-11-222019-11-22 10:42
 
Företagare vill du annonsera HÄR ?
Kontakta, mats@elgstrand.one
Gynna våra sponsorer de gynnar oss